3.4.11

Fuck The '00s

Τι είναι το GRIME? Τι είναι το DUPSTEP? Τι είναι το UK FUNKY? Tι είναι το ELECTRONIC/GLITCH HIP-HOP?

Aπό την αρχή των '00s έχουν παρουσιαστεί νέα ρεύματα στον τομέα της μουσικής, τα οποία απ΄τη μία πλευρά του νομίσματος είναι μεν δημιουργικά, απ΄την άλλη δε, είναι λίγο έως πολύ ανυπόστατα.

Αυτή η γαμημένη hip μανία για οτιδήποτε μουσικά καινούργιο, έχει κατατροπώσει τον κόσμο, οδηγώντας στην δημιουργία ενός χάους από μουσικές υποκατηγορίες, που προσπαθούν να περιγράψουν ή να ¨πλασάρουν¨ κάτι το οποίο είναι μουσικά πιθανό ή απίθανο. Οι νέες ¨μουσικές κατηγορίες¨ ας το πούμε έτσι, οι οποίες εμφανίστηκαν την τελευταία δεκαετία, έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός μη βάσιμου μουσικού συστήματος, το οποίο αποδίδει γενικότερα ένα κύμα βαρεμάρας, αλλά και έλλειψη εκρήξεων από παλαιότερους μουσικούς.

Δεν θα βγάλω την ουρά μου απ΄εξω, πολλές από αυτές τις νέες κατηγορίες τις υποστήριζω κι εγώ όπως και πολύς κόσμος, πολλά από αυτά είναι όντως ενδιαφέροντα και πραγματικά ίσως να έφεραν και μια επανάσταση στον τομέα της μουσικής, μια επανάσταση βεβαίως-βεβαίως που έχει ως κύριο σκοπό την δημιουργία μουσικής με synths και pad controllers, επανάσταση με ημερομηνία λήξης δηλαδή! Περισσότερες πληροφορίες για αυτούς τους νέους μουσικούς όρους θα βρείτε εδώ

///////////

Γαμημένη εμπορική κατηγοριοποίηση...

No comments: