27.6.11

In psych folk we trust



Όπως σας έχουμε προειδοποιήσει, η δραστήρια ομάδα Arte Fiasco επιστρέφει αυτή την εβδομάδα με μία ακόμα συναυλία στο Six D.O.G.S., αυτή τη φορά προσκαλώντας μας σε μία καλοκαιρινή folk συνάθροιση.

Βασικός καλεσμένος ο κύριος Wooden Wand – κατά κόσμον James Toth – από το Missouri των ΗΠΑ, αυτός ο phych-folk ήρωας, στην πρώτη του εμφάνιση στη χώρα μας. Ο Toth έχει ηχογραφήσει αναρίθμητα πράγματα την τελευταία δεκαετία, με πιο πρόσφατη δουλειά του το “Death Set” που κυκλοφόρησε πέρσι από την Young God Records του κυρίου Michael Gira, ενώ υπήρξε και βασικό μέλος των The Vanishing Voice, εκ των βασικών εκφραστών του κινήματος New Weird America εκεί στο πρώτο μισό των ’00s.

Στην φετινή καλοκαιρινή ευρωπαϊκή περιοδεία – που ξεκινάει από την Αθήνα – εμφανίζεται ως ντουέτο μαζί με την βοήθεια της συζύγου του, DM Seidel.

Την συναυλία θα ανοίξουν δύο από τα πιο φρέσκα ονόματα της αθηναϊκής σκηνής.

Το διμελές σχήμα του Egg Hell θα παρουσιάσει το εξαιρετικό ΕP του “Brownie Crumbs” που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.
Οι Noise Figures που αποτελούν το νέο σχήμα του Γιώργου Νίκα – ιδρυτικού μέλους των Zebra Tracks – στο οποίο συμμετέχουν μέλη των Flakes, Leon, Lumiere Brother και Keyser Soze θα παρουσιάσουν ζωντανά στο κοινό τα πρώτα τους τραγούδια.

Ώρα έναρξης: 21.15
Είσοδος: 10 ευρώ

Links:
http://www.woodenwand.org/#!
http://www.myspace.com/woodenwand
http://www.reverbnation.com/georgenikas
http://www.myspace.com/egghell
http://www.myspace.com/artefiasco

Videos









repost from mixtape.gr

No comments: