19.10.11

Keep Shelly In Athens live στο BIOS@Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Καλησπέρες, καλησπέρες!

*Μετά από πολύ καιρό και μετά από μια μικρή βλογκο-αποτοξίνωση, επιστρέφουμε δυναμικά στη βλογκόσφαιρα. Είμαι λίγο απογοητευμένος, διότι δεν πήγα σε πολλά live από αυτά που είχα προγραμματίσει, λόγω ανωτέρας βίας και άλλων υποχρεώσεων. Υπάρχουν 2 ευχάριστα νέα αυτές τις ημέρες, το 1ο είναι ότι οι Keep Shelly In Athens γίνονται όλο και πιό γνωστοί ανά τον κόσμο, με δημοσιεύσεις σε ξένα περιοδικά αλλά και με περιοδείες σε Αγγλία και Αμερική. Όλο αυτό το ταξίδι το οποίο κάνουν αυτή την περίοδο, είναι ουσιαστικά το όνειρο κάθε νέας μπάντας, ΕΔΩ ο κύριος Hulot μας τα εξηγεί καλύτερα για την εν λόγω ελλήνικη μπάντα. To Σάββατο 22-10 παίζουν στο Bios με 7 ευρώπουλα, μην το χάσετε!

*Το 2ο ευχάριστο νέο είναι ότι ο Α Victim Of Society, ή καλύτερα, οι Α Victim Of Society(είναι 2 πλέον τα μέλη που αποτελούν τη μπάντα), έχουν φτιάξει bandcamp στο οποίο μάλιστα μπορείς να βρείς και κασσέτα τους αλλά και 2 καινούργια κομματάκια, καλύτερα να τα διαβάσετε ΕΔΩ, τα λέει καλύτερα ο .flp.


*Οι περισσότεροι θα παρατηρήσατε κάτω από την επικεφαλίδα του βλόγκ μας και ένα άλλο λινκ το οποίο όσοι είχατε την καλοσύνη να το ψάξετε θα βρήκατε το νέο μου βλόγκ στο οποίο ποστάρω φωτογραφίες, το βλόγκ λέγεται Rumble Yard και είναι αυτό.
Στο συγκεκριμένο βλόγκ, θα έχουν την ευκαιρία να ποστάρουν φωτογραφίες άλλος ένας φίλος-βλόγκερ ο Transmetropolitif Guy ο οποίος είναι ένας φρέσκος σκιτσογράφος, με έναν και μοναδικό λόγο ύπαρξης τις τελευταίες μέρες--ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ-- , ο Ντίνος Φρ. και η Μαρία-Ramaya οι οποίοι έχουν μεγάλο ταλέντο και υλικό για το συγκεκριμένο βλόγκ...Οι 2 τελευταίοι δεν μου έχουν δώσει ακόμα το ok, αλλά αφού δουν αυτό το πόστ πιστεύω να ξεκινήσουν τις αναρτήσεις. Αυτά!


Υ.Γ: μετά από την διαμάχη που υπήρξε μεταξύ Βενιζέλου και Βαξεβάνη η οποία μας άναψε για τα καλά, να μην ξεχάσω να ποστάρω ένα βίντεο πού βρήκα, μετά από ένα βλογκγουόκιν (που λένε και οι spammers) στον pitsirikos.net το οποίο εξηγεί και αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού λαού, αλλά και 20 λόγοι για να ξαναψηφίσετε το Γιωργάκη και την παρέα του!



Φιλάκια.

No comments: