22.3.11

Teebs @ Meet Factory-Prague 19.03.2011


Το περασμένο Σάββατο είπα να περάσω μαζί με τον nerds in parties από την πανέμορφη Πράγα και να δούμε live τον Teebs (a.k.a Mtendere Mandowa), καλεσμένος στο Lunchmeat Festival, στον πολυχώρο του ανανεομένου Meet Factory. Το παλικαράκι της Brainfeeder, o οποίος μετά από μια συνάντηση με τον Flying Lotus και τον Samiyam το 2007, κατάφερε να μπεί στην παρέα του Low End Theory, παρέα με Gaslamp Killer, Daedelus και Kutmah, με αποτέλεσμα να βυθιστεί στα hot-μπάσα του Los Angeles.
__________________________________________________________
Άς ξεκινήσουμε λοιπόν...

Turnsteak vs. ODLM

Οι Turnsteak χωμένοι μέσα στην dubstepίλα, ξεκίνησαν το πανηγύρι δίνωντας μια πολύ καλή εισαγωγή στην βραδιά και ξεσήκωσαν τους τσέχους για τα καλά ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα. Παράλληλα ο ODLM έστειλε και αυτός με τη σειρά του το Meet Factory στο διάστημα με τα ξεχωριστά visuals.
__________________________________________________________

Rudy Zigadlo vs. Charlie Mars

Χωμένος στην ηλεκτρονικίλα, μαζί με το μικροφωνάκι του, ο Rudy Zigadlo ήταν κάτι το ξεχωριστό στην όλη βραδιά, τώρα για τον Charlie Mars δε θα πώ πολλά γιατί δεν μου άρεσε καθόλου.

p.s να τονίσω ότι ο nerds in parties στεναχωρήθηκε που ο Zigadlo δεν έπαιξε αυτό live
__________________________________________________________

Teebs
Μετά από όλα αυτά τα καλά, έρχεται και ο Teebs με full διάθεση να ξεσηκώσει το Meet Factory. Έπαιξε σχεδόν όλο το Ardour, και γουστάραμε για τα καλά. Ωραίο dj-set, πιστεύω άφησε ευχαριστημένους όλους όσους βρίσκονταν εκεί για το συγκεκριμένο live. Τέλος έκλεισε με Samiyam που ήταν το κερασάκι στην τούρτα, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τις επιρροές του...



Άντε, και του χρόνου...

No comments: