20.1.11

The Hub Events @ 20000 Miles Ahead: A Last Drive Story & Last Drive dj set



20000 MILES AHEAD: A LAST DRIVE STORY (2009, 90΄)
Η ταινία 20000 Miles Ahead: A Last Drive Story του Δημήτρη Κοτσέλη αφηγείται την ιστορία των Last Drive από το ξεκίνημα τους στις αρχές της δεκαετίας του ’80 μέχρι το διάλειμμα του 1995, μέσα από το υποκειμενικό πρίσμα της ματιάς του σκηνοθέτη. Ταυτόχρονα αποτελεί μια ματιά στην rock σκηνή της Αθήνας των ‘80s μέσα από συνεντεύξεις με ανθρώπους που ασχολούνταν ενεργά με τη μουσική.
Το rockumentary του Δημήτρη Κοτσέλη γυρίστηκε με αφορμή την επανένωση της μπάντας για δύο live το 2007. Περιέχει υλικό από τις συγκεκριμένες εμφανίσεις των Last Drive καθώς και σπάνιο αρχειακό υλικό από τη δεκαετία του ’80 που ο σκηνοθέτης συγκέντρωσε από τα μέλη του συγκροτήματος ή εντόπισε στα πιο απρόσμενα μέρη.
Πρόκειται για μια εντελώς ανεξάρτητη παραγωγή, γυρισμένη με τη λογική του D.I.Y. Προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2009 στο 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, ενώ ακολούθησαν προβολές στην υπόλοιπη Ελλάδα, στα πλαίσια της περιοδείας του Velvet Bus, και στο εξωτερικό.
Ο Δημήτρης Κοτσέλης θα είναι κοντά μας την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου για να προλογίσει την ταινία και να απαντήσει στις ερωτήσεις των θεατών. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει party με dj sets από τους Last Drive!


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ
Ο Δημήτρης Κοτσέλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε κινηματογράφο στο Μπρίστολ και το Σέφιλντ, και δημιουργική γραφή στη Γλασκώβη. Γράφει στο περιοδικό Velvet και ετοιμάζει την επόμενη ταινία του.

Είσοδος// 5€


--LAST DRIVE--


Για περισσότερες πληροφορίες οσο αναφορά τον πολυχώρο του Hub εδώ
_________________________________________________________

Πάρτε μια γεύση από το Every Night και το Heatwave να γουστάρετε..






Να μην το χάσετε!

No comments: