23.7.11

2562

























~Είναι Ολλανδός, το όνομά του είναι Dave Huismans, αλλά είναι πιό γνωστός σαν 2562. Στο παρελθόν είχε κυκλοφορίσει δισκάκια, με άρωμα techno και broken beats, με διαφορετικά project names, όπως Dogdaze και A Made Up Sound.

Το Fever είναι μια πάρα πολύ καλή του δουλειά, ηλεκτρονικό κατά βάση, με δόσεις dubstep και techno. Ακούγωντας το άλμπουμ, ανά φάσεις μου θύμιζε πολύ τον A Guy Called Gerald, ηλεκτρονικίλα από το '90, βέβαια χωρίς τα βαριά μπάσα του Dave Huismans αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Ωραίο δισκάκι, με ρυθμούς που χαράζονται στην κεφάλα και δεν λένε να ξεκολήσουν. Την τελευταία μισή ώρα έχω στο repeat ένα πολύ καλό κομματάκι από το συγκεκριμένο δίσκο, το Juxtapose, το οποίο αναδεικνύει και το στύλ του Huismans.
~Κατεβάστε και αυτά( ή αγοράστε τα, είναι καλύτερο): Lee Noble-No Becoming( πολύ καλό), noise psych album, με τεράστια αγάπη για αυτό το κομμάτι, αλλά να μην ξεχάσω και το φοβερό mixtape των Death Grips, Exmilitary, το οποίο είναι ένα αριστούργημα για το 2011, κυκλοφορεί από τον Απρίλιο έχει κάνει ένα μίνι-πανικό στη βλογκόσφαιρα και είναι ένα από τα καλύτερα που έχω ακούσει για φέτος! Θα ήθελα να πώ περισσότερα για τους Death Grips, αλλά ίσως να το κάνω σε επόμενο πόστ...το μόνο που πρέπει να προσθέσω μιας και είναι αξιοσημείωτο, είναι ότι στο Exmilitary έχει πάρει μέρος και το αλάνι ο Zach Hill!!... πως θα μπορούσε να λείπει άλλωστε από ένα τόσο βρώμικο και ωμό project σαν το Exmilitary, αξίζουν συγχαρητήρια πιστεύω.

No comments: