25.2.12

Shitpop

Καλησπέρες...

 Ένα πολύ παράξενο πράγμα που παρατήρησα τον τελευταίο καιρό που βρίσκομαι στα Βαλκάνια, είναι ο ταχύτατος ρυθμός ανάπτυξης στον μουσικό τομέα, είναι ένα πράγμα φανταστικό και πραγματικά αληθινό. Τους 3 τελευταίους μήνες, τα αυτιά μου έχουν γλυκαθεί από φανταστικές δουλειές καλλιτεχνών, οι οποίοι έχουν να προσφέρουν πολλά στην μουσική της Ευρώπης. Δυστυχώς όμως, τα χρήματα θα είναι πάντα ο μεγάλος, αν όχι ο μεγαλύτερος παράγοντας, που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην εξάπλωση αυτών των πολύ σημαντικών ονομάτων για την μουσική της Ευρώπης. Από την άλλη πλευρά όμως πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η αφοσίωση και η επιμονή, δύο πάρα πολύ εξίσου σημαντικοί παράγοντες οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις πολύ γρήγορα.

Οι Shitpop, είναι μια φρέσκια μπάντα από την Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας. Αποτελείται από τον Nick Bone (κιθάρα) και την Froxie (φωνητικά). Ορεξάτοι, καλοσυνάτοι και πάνω απ' όλα φιλόξενοι, πλυμμηρισμένοι από τη δημιουργία για καινούργια πράγματα, πράγμα που τους κάνει να ξεχωρίζουν από πολλές μπάντες και άλλα διάφορα projects που λαμβάνουν μέρος στη Βουλγαρία. Κατέχουν το garage με μεγάλο ταλέντο, είναι δυναμικοί και είναι πάντα στη διάθεση να ξεσηκώσουν κόσμο, για την ώρα έχουν κάποια demo κομμάτια και κάποια άλλα ημιτελή, τα οποία αξίζει να σημειωθεί ότι ηχογραφήθηκαν με τη βοήθεια ενός μικρόφωνου για κλήσεις skype!!!! με ήχο που ούτε οι ίδιοι φανταζόντουσαν ότι θα έβγαινε τόσο καλός! Αφιερώστε λοιπόν λίγο χρόνο και ακούστε το βρώμικο-χορευτικό Net Love, με τα πανέμορφα φωνητικά της Froxie και τις βρώμικες κιθάρες του Niki  και έπειτα, μπορείτε να περιηγηθείτε στο soundcloud τους για περισσότερη ικανοποίηση, ακούγοντας το Go Fuck και το Got It Right, που φυσάνε!

p.s περάστε και μια βόλτα από το feedthefeedback, το blog του Niki, για διάφορα μουσικά θέματα που λαμβάνουν μέρος στη Βουλγαρία, αλλά και γενικότερα στα Βαλκάνια.



ΦΙΛΑΚΙΑ

No comments: