7.9.11

Whorehouse Blues

Καλησπέρες, καλησπέρες!

Το φθινόπωρο είναι στα σκαριά, και όλοι λίγο πολύ έχουμε γυρίσει από τις διακοπές( RESPECT σε όσους φεύγουν για διακοπές τώρα) και η συγκεκριμένη περίοδος για τους περισσότερους είναι λίγο δύσκολη, μέχρι να επανενταχθούν στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Για αυτό όμως είμαι εγώ εδώ, για να σας κάνω να αισθανθείτε καλύτερα... τονίζω το ΕΓΩ γιατί από ότι φαίνεται τα άλλα δύο μέλη αυτού του βλόγκ με έχουν αφήσει μόνο τον τελευταίο καιρό να ποστάρω και με πιάνουν οι μοναξιές εδώ στη βλογκόσφαιρα!

Πρίν από δύο ημέρες κατέβασα το εφτάιντσο δισκάκι του Copeland και σας ορκίζομαι ότι από τότε δεν έχω σταματήσει να πατάω το repeat, αφού το περιεχόμενο αυτού του δισκακίου με έχει αφήσει άναυδο και καυλωμένο. Το Whorehouse Blues λοιπόν, είναι η τελευταία δουλειά του Eric Copeland για τον οποίο τα έχουμε ξαναπεί και εδώ κάτ' . Μεγάλη αγάπη για το κομμάτι U.F.O.'s Over Vampire City.

Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια, ακούστε όλο το δίσκο και θα δείτε ότι θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Από σήμερα ξεκινάω και την αποτοξίνωση από την βλογκόσφαιρα, για λίγες μέρες τουλάχιστον, κουράστηκα ο βλόγκερ!

Τα λέμε σε λίγες μέρες, πάω να ξανα-ακούσω το δισκάκι, φιλιά!


No comments: